Zaterdag 10 maart NLDoet

Zaterdag 10 maart 2018 wordt de grootste vrijwilligersactie van Nederland NLdoet wederom georganiseerd. Mensen die zich willen inzetten voor onze maatschappij kunnen kennis maken met vrijwilligerswerk en een regionale organisatie helpen een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

Activiteiten op de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar

Ook op de Zorg- en Kinderboerderij Wassenaar zijn tijdens NLDoet veel vrijwilligers actief. De heren van Rotaryclub Wassenaar-Ter Horst zullen hun gesponsorde carport ten behoeve van het behoud van het kinderspeelgoed verder opbouwen.

Een vaste groep vrijwilligers zal samen met de blazers van Jachthoornblaasgroep Waalsdorp de jaarlijkse klus Wilgen knotten weer oppakken.

De dames van de LadiesCircle Oegstgeest-Noordwijk komen ook dit jaar weer en zullen werkzaamheden verrichten in het hoofdgebouw alsmede het terrein voorjaarsklaar maken.

Tijdens het middaguur zal er gezellig met z’n allen worden geluncht en na afloop van de dag is er voor iedereen als dank een hapje en drankje en hoogstwaarschijnlijk komt er een lokale volkszanger die een paar bekende Hollandse nummers gaat zingen.

Al en al belooft het een gezellige dag te worden!

2017 NLdoet 2

2017 NLdoet