Nieuws van de kinderboerderij

Wassenaar 15 april 2018. Hierbij het laatste nieuws van de kinderboerderij Wassenaar. Nu het voorjaar weer is aangebroken is er weer van alles te zien en te doen op de kinderboerderij. We hopen u snel te verwelkomen!

Elke woensdag ponyrijden

In april zijn we weer begonnen met ponyrijden! Elke woensdag kun je van 13:15 tot 14:30 een ritje maken voor €1. En voor €2 heb je een ritje en een pannenkoek.

Ooievaarsnest

Voor het eerste jaar hebben we een ooievaarspaar die druk bezig zijn om een nest te bouwen! Het zijn niet de beste bouwvakkers want de takken die ze aanslepen voor hun nest vallen er net zo hard weer uit. Hopelijk heeft het klepperende paar binnenkort een mooi nest om hun kroost in te verwelkomen!

Ophokplicht opgeheven

De kippen en eenden op de kinderboerderij mogen weer rondscharrelen want de ophokplicht is opgeheven! Dat doen ze ook naar volle lust en ze voelen zich zelfs zo vrij, dat ze eieren in de cavia knuffelhoek leggen.

Ei in cavia knuffelhoek 

Nieuwe openingstijden

Vanaf 6 mei tot augustus/september zullen we ook weer op de zondag het terras open stellen. Ook zullen we de hele zondag weer open zijn van 9.30 tot 15.30. U bent van harte welkom om weer van een hapje en drankje op het terras te genieten.

Ooievaarsnest